søndag 10. april 2011

KOM 4

Den fjerde uka med KOM og tema: HØYTIDELIG, altså skulle det være et bryllups- eller konfirmasjonskort.

Planen var å lage et konfirmasjonskort siden jeg har en bestilling liggende på et til begynnelsen av mai. Men, pga. at det skal være litt spesielt ville jeg bestille meg noen tøffe stempler først. Dermed ble det et bryllupskort i stedet.

En av reglene, i alle fall så langt i KOM, har vært at kortet skal være 6x6 (tommer) og flatt. Jeg valgte allikvel en annen bretteteknikk, men kortet er i den oppgitte størrelsen, altså mulig å putte i en standard kortkonvolutt og sende i posten. :-) "Nedbretten" inni, er punchet med edgepuncher fra Martha Stewart: Lace.Kanten er svertet med Vintage Photo Distress. Det er også stempel inni med en kjent bryllupstekst: "Så står de igjen disse tre: tro, håp og kjærliget, men størst blandt dem er kjærligheten."

Etter fjorårets rush  med brylluper, hadde jeg en god del restepapir igjen, og valgte å bruke dette og Bazzil kartong som grunnlag. Jeg følte trangen komme over meg til å bruke litt farger, og valgte rødt som avbrekk til alt det lyse og hvite. Tekststempler som passet til anledningen, stemplet med Fired Brick Distress og embosset med klart embossingpulver. Brudepar stempel, embosset med gull og fargelagt med LePlume tusjer. Brukte også metallpynt, gifteringer og hjerter, og deler av en perleswirl med små grå roser som jeg tusjet litt på. Er fryktelig dårlig på å huske produsenter på mønsterarkene jeg bruker. Skjerpings!

2 kommentarer:

Hanna Isabel Waldemar sa...

hei lurt på om jeg kunne kjøpe brudepar stempelet ditt? hilsen hanna

Hege sa...

Hei! Kan nok dessverre ikke selge deg stempelet mitt. Bruker det stadig til kortlaging selv. Kan evt. sende deg stempeltrykk, men da må du gi meg beskjed om hvilken farge du vil ha på trykket. Stempelet er forøvrig kjøpt på Unikhobby.no og fåes helt sikkert fortsatt der. Husker ikke hvilken forhandler det er i farta, men beskriver du det til dem i en mail er det utrolig hva de finner ut. Det gjorde jeg! :-)