tirsdag 5. oktober 2010

Flere bursdagskort

Foruten å lage kort på bestilling, har jeg i sommer laget et par andre bursdagskort til eget bruk også. Det ville jo være for flaut å kjøpe kort når man selv skal i bursdag. :-)

I juli dro vi på tur til Kvikne i Østerdalen. Denne gangen var det også en kusine som skulle feires. Hun hadde også jubileum og ble 40 år. Som den andre kusina, var det penger til ei reisekasse som sto på ønskelista. Altså, et spennende kort måtte til. Og igjen lot jeg meg friste til et brettekort. Ei stjerne denne gangen. Mønsteret ble hentet på Papirgleder sine kreative sider.
Dette ble resultatet: (litt mer beskrivelse følger under hvert bilde)
Kortet ble laget med kartong fra Bazzil, kantene på lokket ble stanset med puncher fra Martha Stewart og svertet med Vintage Photo Distress Ink. Topp og bunn er chipboard. Chipboarden er kantet med en grov hyssing.
 Organzabånd er limt på rundt esken og i knuten er det satt en charms. Båndet er også dekorert med halvperler.
Toppen av lokket ble pyntet med Prima blomster og roser, blomsterblader, organzabånd og perlebånd. Tags'ene er kjørt ut på Silhouette, skriften på tags'ene er også laget med Silhouette. Gullkantingen er laget med embossing-penn og gull embossingpulver. I den ene tag'en er det en dekornål.
Her er esken tatt fra hverandre. Inne i selve esken la jeg et lite brev med gratulasjoner.

Neste bursdagskort ble laget til den kvinnelige delen av et vennepar. Nok et brettekort. Kan ikke komme på hvor jeg har hentet mønsteret til dette. Men det skulle ikke forundre meg om det er på Papirgleders kreative sider dette også. :-)
Toppen på kortet, sammenbrettet. Tag med navnet til bursdagsbarnet, kjørt ut og skrevet på med Silhouette, kantet med halvperler. Primaroser, de hvite rosene er farget i kantene med tusj. Blondekant rundt toppen. Silkebånd til å holde kortet sammen.
Undersiden av kortet. Tag med "Håndlaget av.." stanset med Martha Stewart puncher, svertet med Vintage Photo Distress Ink stempel, charms.

Kort utbrettet. Diverse trekanter i forskjellig mønsterpapir limt på Bazzil kartong. Blomsterpynt, brads, stempelembossing, tags med tekst (laget med Silhouette)
Utbrettet kort fra den andre siden. Her sees topp og underside av sammenbrettet kort.
 

4 kommentarer:

Mona sa...

Så utrolig lekre kort, Hege! Jeg bøyer meg i støvet i beundring :)

Anonym sa...

Conseils tres interessants. A quand la suite?

Linda sa...

Så utrolig lekre kort du har laget! Og for et arbeid du har lagt ned i dem. Virkelig flotte! :)

Hege sa...

Takk, takk begge to! :-)
Mona: Litt seint svar på kommentaren din!

Linda: Ja, liker å pjukle og pirke, så jeg setter i gang med prosjekter som tar timer å bli ferdig med. Men, mottakerne er fornøyd og jeg koser meg glugg ihjel under prosessen, så da bruker jeg gjerne tid. Terapi i en stresset hverdag. :-D