tirsdag 5. oktober 2010

Et livstegn


Da var det vel på tide å dele litt med seg igjen. Har ikke vært helt uvirksom selv om aktiviteten her inne har vært heller laber.
Jeg er jo i den heldige situasjonen at jeg har lang sommerferie og er dermed ikke så avhengig av å ha fint vær akkurat de tre ukene ferien varer for at jeg skal synes at jeg har hatt en fin sommer. Vi har hatt mange fine sommerdager og har vært mye ute, også selv om ikke været har vært på topp.

Men nå er sommeren definitivt over, høsten er i full gang og for tida nyter jeg høstferie. Med høsten kommer også lysten til å drive med mer inneaktiviteter. Jeg håper at jeg i løpet av høsten/vinteren skal komme igang med litt scrappeaktiviteter igjen, annet enn kortlaging, mener jeg. Må gjøre et forsøk på å legge inn litt LO-laging inniblandt julekort og andre juleforberedelser.

Siden sist har jeg laget flere kort, det har blitt med det i sommer.

I mai var det feiring av min kusines "30 år og endelig voksen".:-) Fruen skulle avsted til "Sydens land" og ønsket seg Euro, og skal man gi bort penger, må det gjøres noe mer ut av kortet, synes jeg.

Jeg har jo fått dilla på brettekort i ulike varianter og tenkte at et pyramidekort passet bra til denne anledningen. Jeg satt sammen to pyramider inni hverandre. Pyramidene har jo vist seg å inneholde mer enn det man ved første øyekast kunne tro, og det samme gjelder kusina mi. :-) Så til min sprudlende kusine Anna Maylen laget jeg dette kortet:

Innerste pyramiden, med pengerull 

Inni den ytterste pyramiden, med noen velvalgte dikt for anledningen og litt pynt og stasj.


Utsiden


Mer fra utsiden

Mønsteret har jeg hentet her. Jeg har brukt kartong fra Bazzil, Prima blomster, perler fra diverse, perlebånd kjøpt på Nille og andre organzabånd. Tekst og tall på utsiden er laget med Silhouette og embosset.

Litt senere i mai hadde mamma bursdag og her er kortet jeg laget til henne:
Innvendig, tekst + utprintede dikt for anledningen, stempelswirl som er embosset, blondekanter kjøpt i en lokal sybutikk.

Med fronten brettet opp. Mønsterark fra ukjent leverandør.

Fronten, med roser fra Prima og stempeltrykk fra Penny Black, organzabånd kjøpt på en lokal stoffbutikk.

Litt fusking i blomsterdekoratørfaget.

Mamma har bursdag 17.mai og det er nærmest umulig å finne blomster som ikke er røde, hvite og blå i blomsterforretninger. På Plantasjen fant jeg mye annet, men ikke ferdige buketter, så da måtte jeg til selv. Ble rimelig fornøyd med den. Hannah fikk være med å velge, og da er det ROSA for alle penga! :-)

Ingen kommentarer: